Produktion

Søger du en IT partner med forstand på ERP og produktionsstyring, er du kommet til det rette sted.

Dansk Produktions IT / M.S. Teknik’s primære målgruppe er Danske fremstillingsvirksomheder i alle brancher med fra 5 til 250 ansatte.

Vi er ikke bare forhandler af produktionsløsninger – vi både udvikler og implementerer markedets nok mest brugbare og komplette produktionsstyringssystemer, Advanced Manufacturing til Odoo / OpenERP, Microsoft C5 og Nav. Derudover udvikler vi TT-Planner, et af verdens mest avancerede og samtidig brugervenlige grafiske planlægningssystemer, og ”Papirløs Produktion”, et web-baseret jobstyringssystem til produktionen. Vores systemer arbejder fuldt integreret, så du kan forvente en ægte Lean administration og produktion.

Den viden om produktionsvirksomheders dagligdag og behov, vi får gennem implementeringen hos vores kunder, omsætter vi i standardfunktionalitet i Advanced Manufacturing. Det er derfor, at du her finder markedets mest ”færdige” – og logiske – løsninger. Fuldt implementeret, er prisen for vores løsninger typisk under halvdelen til en tredjedel af prisen for Microsoft Dynamics Axapta (Ax) og Navision (Nav).
 

Odoo

Dansk Produktions IT er en seriøs partner, når det gælder Odoo / OpenERP. Vi har som den eneste danske forhandler investeret i at blive ”Gold Certified Partner”, hvilket kræver deltagelse af 4 programmører og 4 undervisere i 5 dages intensivt kursus i Belgien samt investering i teknisk support fra Odoo SA. Vi har desuden forestået oversættelsen af Odoo til dansk.

Vores meget store erfaring med alt indenfor ERP, herunder også handel, CRM og e-handel, kommer vores kunder til gavn.
 

Anderledes professionel IT/ERP ekspertise

At udvikle komplette produktionsstyringssystemer kræver dyb viden om behovene og hverdagen i de virksomheder, som systemerne skal kunne optimere.

Medarbejderne hos Dansk Produktions IT har stor erfaring fra både arbejde og implementering hos over 80 danske fremstillingsvirksomheder.

Dette I kombination med, at vores undervisere alle har gennemgået akademiuddannelsen i Lean, kan du forvente, at et samarbejde med Dansk Produktions IT handler mere om at optimere din virksomheds arbejdsgange og konkurrenceevne, end om bare at få et IT system sat i drift.

At udvikle avancerede produktionsløsninger kræver dyb viden om de systemer, vi udvikler løsninger til. Det er din sikkerhed for, at du i Dansk Produktions IT får en samarbejdspartner, der ved mere om Odoo / OpenERP, NAV og C5 end forhandlere generelt.

Vi supporterer i dag nogle af Danmarks største C5 kunder med meget store databaser og datamængder, og med behov udover det normale.

Det betyder ikke, at vi kun handler med større virksomheder – tværtimod. Når vi samarbejder med vores øvrige kunder, hvoraf de fleste har imellem 7 – 50 ansatte, betyder det bare, at disse kunder får glæde af den viden, vi har fra løsning af tekniske udfordringer hos vores større kunder.
 

Historie

Dansk Produktions IT blev etableret i 1985 under navnet M.S. Teknik som et elektronik firma. Salg og servicering af PC’er og netværk overtog fra 1987 til 1990, og er stadig i dag en del af virksomhedens aktiviteter.

I 1992 begyndte firmaet at specialisere sig i produktionsvirksomheders behov for ERP, d.v.s. administrativ IT til styring af bogholderi, lager, logistik og produktion.

Udviklingen af Advanced Manufacturing produkterne blev påbegyndt i 2000, efter firmaet havde opnået stor erfaring med flere forskellige MPS systemer, f.eks. Concorde XAL.

I dag dækker vores Advanced Manufacturing systemer både rent ordreproducerende virksomheder og virksomheder med fremstilling af meget avancerede anlæg og deraf følgende krav til projektstyring, fleksibilitet, dokumentation, sporing, variantstyring m.m..

Foruden at kunne levere Danmarks nok mest veludbyggede MPS-systemer, tilbyder vi at stå for virksomhedens samlede IT, både software og hardware. Vi servicerer i dag virksomheder med fra 2 til 200 ansatte over hele landet. Vores hardwareafdeling har stor erfaring med SQL, Windows server- og PC’operativsystemer og netværk. Vi tilbyder også hosting på udvalgte af vores produkter.

Dansk Produktions IT tæller p.t. 14 ansatte og tilknyttede medarbejdere, der arbejder ud fra hovedkontoret i Næstved og lokationer i Vejle, Århus og Roskilde.

Virksomheden har været konstant overskudsgivende siden 2005, og har hvert år forøget både egenkapital og soliditet.

 

Dynamics1
DP_IT_transperant

Dansk Produktions IT

Løsninger til øget produktivitet og bedre overblik

Profil

logo2