Hvis din virksomhed ofte skal plukke varer til flere produktionsordrer, eller ofte skal sende varer ud til de samme underleverandører, kan konsolideret pluk spare både lager- og administrativt personale for megen tid, og man minimerer risikoen for at sende de forkerte varer.

I konsolideret pluk kan man udvælge en række produktionsordrer, hvor der skal plukkes varer til enten intern produktion, eller produktion hos underlevarandører.

Herefter danner systemet et konsolideret pluk, så lagermanden kun skal gå én gang rundt på lageret, for at hente de samme varer til alle de udvalgte ordrer.

Når plukket startes, kan den tid, plukket tager, registreres automatisk på medarbejderen og fordeles mellem produktionerne

Når plukkes er udført, kan man udskrive en ”lager/forsendelsesliste”, der kan overføres til Excel. Dette kan f.eks. bruges, hvis varen skal sendes til udlandet, til toldmyndighederne i det pågældende land.

Når plukket er udført, indrapporteres de plukkede varer samtidig som forbrugt på de produktions-ordrer, der blev udvalgt til plukket.

Dynamics1
DP_IT_transperant

Dansk Produktions IT

Løsninger til øget produktivitet og bedre overblik

Konsolideret pluk

logo2