Køber de samme kunder ofte de samme varer, så kan forecastmodulet i C5 Factory hjælpe dig til både at udnytte kundernes rammeaftaler, og til at styre hele logistikken, så du får fremstillet og indkøbt de rette varer til tiden.

I forecastmodulet kan du oprette kundeforecast med aftræksprofiler, f.eks. hvor en kunde månedligt forventer at aftrække 100 stk. af en vare, eller i efteråret de sidste 6 måneder forventer at aftage 2000 stk.

Du kan angive, om kundens forecast er kontraktuelt, eller bare et estimat.

C5 nedbryder automatisk kundeforecast til produktions- eller indkøbsforslag, der igen nemt kan konverteres til produktions- og indkøbsordrer.

Du kan til enhver tid se, hvor meget af de lovede/forventede, kunden har trukket, og hvad der resterer.

I kombination med det grafiske planlægningssystem, hvor du visuelt kan se, hvornår du har ledig tid, hjælper det dig til både en bedre ressourceudnyttelse i produktionen, en bedre leveringsevne og større sikkerhed for, at du får det fulde udbytte af kundens forecast/aftale.

Forecastmodulet virker også i forhold til leverandører. Du kan oprette forecast/rammeaftaler i forhold til dine leverandører, og løbende se, hvor meget der resterer på aftalerne.

Dynamics1
DP_IT_transperant

Dansk Produktions IT

Løsninger til øget produktivitet og bedre overblik

Forecast / rammeordre

logo2