Advanced Manufacturing

Advanced Manufacturing er helt enkelt det bedste af det bedste, du kan få indenfor produktionsstyring. Systemet hjælper din virksomhed til

Advanced manufacturing2

I Advanced Manufacturing finder du den eneste rigtigt integrerede produktionsstyring, hvor der er fuld sammenhæng mellem salg, produktion,  planlægning, jobstyring, lager, indkøb og bogholderi.

Og den mest fleksible løsning, når det gælder styklistehåndtering, ressourcestyring og kalkulation.

Udgangspunktet er – og har hele tiden været – at selv små virksomheder nemt skal kunne indføre og betjene systemet. Logik og brugervenlighed er derfor i højsædet.

Kan ovenstående kombineres med den laveste pris på markedet for komplet produktionsstyring ?

Svaret er ”ja” af to årsager: Advanced Manufacturing er et standardsystem, som anvendes af mange virksomheder – med præcis samme funktionalitet. Og udviklet af Dansk Produktions IT, der er det eneste softwarehus i Danmark, der har produktionsvirksomheders behov og hverdag som sit primære fokusområde, og over 20 års erfaring med produktionsstyring.

Årsag nr. 2 er, at Advanced Manufacturing fås baseret både på det gratis ERP system ”Odoo”, og på dyrere løsninger som C5 og Nav. Dertil kommer, at det er markant billigere at købe eller leje Advanced Manufacturing som standardsystem, end det er at købe/leje C5 eller Nav hos andre forhandlere, der kun kan tilbyde ”rigtig” produktionsstyring ved at tilrette C5 eller Nav. Bare 10 dages tilretninger koster typisk mere end Advanced Manufacturing, der vel at mærke har taget erfarne udviklere flere år at udvikle.

Fordi Advanced Manufacturing indføres i mange virksomheder, har vi desuden kunnet ”standardisere” implementeringen. Du kan derfor indføre Advanced Manufacturing hurtigere og billigere.

Dynamics1
DP_IT_transperant

Dansk Produktions IT

Løsninger til øget produktivitet og bedre overblik

Advanced manufacturing

logo2